Forsknings- og videncenter for dansk
m2
TVG1
 Publikationer publications  Tjenester services  Bibliotek library  Samlinger collections  Forskning research
Samlinger

Skandinavisk Astrologiskole 1990-2007
The scandinavian shool of astrology

Skandinavisk Astrologi Skole (SAS) blev stiftet i 18. september 1990 kl. 14 i København af Karl Aage Jensen som en skole for tydningskunst. Det betyder, at den tekniske side af astrologien er afvejet i forhold til helheden i mødet med klienten.

Undervisningen tog afsæt i hans lærebog 'Astrologiens Verden' fra Gyldendal, den mest solgte lærebog i astrologi nogensinde, både hos boghandlerne og i bogklubberne med i alt 20.000 ekspl.

Bogen er i 2006 udkommet i forøget udgave under titlen 'Astrologiens Univers' og er fortsat skolens grundbog. Den 16. juli 2007 fusionerede SAS med Jupiterskolen og blev til Astrologisk Akademi

sashoro

Skolens undervisning fulgte fra begyndelsen anbefalingerne i SAFA-rapporten fra Dansk Astrologforening. Udover det tekniske grundlag, så lærte du også at have med levende mennesker at gøre og at håndtere de mange forskellige situationer, mennesker kan havne i.

Faktisk kan ingen nøjes med kun at LÆSE astrologi. Praktiske øvelser med levende mennesker (under supervision af erfarne fagfolk) er gennem hele uddannelsesforløbet en nødvendig træning.

Den beregningstekniske (astronomiske) side af astrologien klarer computernes regnekraft nu om dage, så manuel beregning blev et orienterende fag, der ikke brugtes nær så mange ressourcer på som førhen. Til gengæld findes der et par avancerede danske computerprogrammer til al beregning og optegning, som du blev undervist i at anvende.

karlaage1

Opdateret 08/01/2020 - ret til ændringer forbeholdes

AM2logo4x1 m2  Publikationer publications  Tjenester services  Bibliotek library  Samlinger collections  Forskning research